Sct. Hans Kirke - midt i Odense (logo) Tilmeld nyhedsbrev

kalenderKontaktVær medVelkommen

Koncerter i Sct. Hans Kirke

Ingen lørdagskoncerter i juli og august

Lørdag den 3. september kl. 12.00

Lørdagskoncert med den unge talentfulde mezzosopran Emma Oemann, der er uddannet både fra Syddansk Musikkonservatorium og konservatoriet i Glasgow. Emma gæster kirken i selskab med musikalske venner, og programmet er bl.a. en solokantate af J.S. Bach og arier af Vivaldi. Fri entré

Lørdag den 1. oktober kl. 12

Lørdagskoncert med Lunds akademiske kor under ledelse af Cecilia Martin-Löf. Koret har høj musikalsk standard og vil ved denne koncert synge en bred vifte af skøn musik inden og udenfor den klassiske genre (fri entré)

Koncertfredag

Fredag den 7. oktober

Kl. 19.00 - Gospelkoret Cornerstone med band under ledelse af Sanne Dyssegaard og Anders Grinderslev (fri entré)

Kl. 20.00 - Højmessekantoriet opfører Rossinis ”Petite Messe Solenelle”, hvor sangerne er både kor og solister. Pianist Berit Juul Rasmussen, musikalsk ledelse Susanne Krog Thesbjerg (fri entré)

Kl. 21.00 - Odense Symfoniorkester og Filharmonisk Kor opfører Stravinskys salmesymfoni samt værker af Hindemith og Britten. (entré)

Lørdag den 5. november kl. 12

Lørdagskoncert med allehelgens-tema. Nærmere program-info følger. (fri entré)

Lørdag den 3. december kl. 12

Café-koncert med kirkens gospelkor, Cornerstone med band. Koncerten vil foregå i Menighedshuset, og der vil under koncerten være mulighed for at købe en kop kaffe mm. (fri entré)

Julekoncert

Fredag den 16. december kl. 19.30

Julekoncert med kirkens højmessekantori bestående af otte professionelle sangere, der både vil være kor og solister i J. S. Bachs store mesterværk, Juleoratoriet, hvor der opføres 1. og 4. del samt uddrag fra 6. del. Desuden medvirker professionelle musikere. (fri entré)

Odense Symfoniorkester

Onsdag den 21. december kl. 19.30
Torsdag den 22. december kl. 19.30

Odense Symfoniorkester og Filharmonisk Kor opfører Händels store Messias. (entré)

3. Sep - 12:00Lørdagskoncert
Lørdagskoncert med mezzosopranen Emma Oemann der er uddannet fra Det fynske Musikkonservatorium.
1. Oct - 12:00Lørdagskoncert
Lørdagskoncert med Lunds akademiske kor under ledelse af Cecilia Martin-Löf. (fri entré)
7. Oct - 19:00Koncertaften i Sct. Hans Kirke
Kl. 19.00 - Gospelkoret Cornerstone(fri entré)