Sct. Hans Kirke - midt i Odense (logo) Tilmeld nyhedsbrev

kalenderKontaktVær medVelkommen

Sognekirke og levende fællesskab

Velkommen til Sct. Hans Kirke! Søger du praktiske oplysninger om kirkelige begivenheder, navneændring med videre, findes det meste under fanen ”livets begivenheder”. Ellers: Tøv ikke med at kontakte kirkekontoret.

Sct. Hans Kirke danner rammen om et stort, levende og uperfekt fællesskab af mennesker i alle aldre og livssituationer. Er du ny i byen eller bare på udkig efter et fællesskab, er du velkommen til at kontakte en af kirkens ansatte. Vi forsøger at være et fællesskab, der er præget af Guds ufortjente kærlighed. Det indebærer en lav tærskel ind til kirken og et rummeligt fællesskab, hvor Kristus og ikke vores egne succeser eller nederlag er i centrum.

Velkommen indenfor!

Koncerter

Se koncertkalenderen for kommende arrangementer

Kirkeblad